fbpx

Team docenten

Je docent is of volgt een opleiding tot dansdocent aan een HBO-dansacademie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; ze neemt je mee in jouw moment voor jezelf en biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw eigen tempo. Daarbij zien we jou! Lessen met voldoende ruimte voor interactie én de aandacht die jij verdient.

 “We zien kinderen en volwassenen groeien, opbloeien, versteld staan van hun eigen kunnen en elke les met meer zelfvertrouwen de studio verlaten… En dat is nou precíes waar wij als docenten gelukkig van worden!”

Sanne van Heugten

Sanne van Heugten Eigenaresse | Dansdocente | Leerkracht

Sinds 2022 trotse eigenaresse! Voorheen werkte ik 7 jaar bij dansstudio Dana/LG dans.
Opleiding genoten aan de MBO dans Haarlem, Dansacedemie Fontys en Leerkracht basisonderwijs aan de Avans Hogeschool Breda. Het belangrijkste binnen mijn lessen is jou op jouw manier te laten groeien in dans, vol zelfvertrouwen en met veel plezier. En dat jij in mijn lessen echt het gevoel hebt alles gegeven te hebben!

Daarnaast richt ik me, binnen het primair onderwijs, op ‘creatief bewegend leren’. Samen ontdekken en leren we taal- en rekenbegrippen op een creatieve en dansante manier.

Emma Strikkers

Emma Strikkers Dansdocente

Emma is afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Danseductie en werkt inmiddels al enkele jaren als dans docent.

'Ik vind het belangrijk dat naast heel veel plezier hebben in dans, er ook ruimte is om te groeien en te kunnen blijven leren. Met energieke lessen wil ik anderen net zo laten genieten van dans als dat ik zelf doe!

Dansschool Deurne

Pien Schilkamp Dansdocente

3e jaars student aan de Fontys Academie voor Danseducatie.
In mijn lessen vind ik het belangrijk om vanuit de belevingswereld van de leerling te werken. Leren met en van elkaar staat centraal en ik heb veel oog voor het individu. Samen plezier maken tijdens het dansen vind ik het allerleukst!

Dansschool Deurne

Silke Dekker
Dansdocente

4e jaars student aan de Academie voor Dans en Educatie in Tilburg. In haar lessen wordt een breed pallet aan dans-materiaal, fantasieën,

muziekstijlen, technieken en opdrachten aangereikt. Deze om de dansontwikkeling van iedere danser vanuit nieuwsgierigheid te verreiken en waarbij er vooral heel veel gedanst wordt.
Stel je vraag :)