fbpx

Team docenten

Je docent is afgestudeerd aan de hbo-dansacademie . Ze is er voor je. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; ze neemt je mee in jouw moment voor jezelf en biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw eigen tempo. Daarbij hanteren we een hoogwaardig programma als basis voor elke les, met voldoende ruimte voor interactie én de aandacht die jij verdient.

 “We zien kinderen en volwassenen groeien, opbloeien, versteld staan van hun eigen kunnen en elke les met meer zelfvertrouwen de studio verlaten… En dat is nou precíes waar wij als docenten gelukkig van worden!”

Sanne van Heugten

Sanne van Heugten Eigenaresse | Dansdocente | Leerkracht

Het belangrijkste binnen mijn lessen is jou op jouw manier te laten groeien in dans, vol zelfvertrouwen en met veel plezier. Daarnaast richt ik me, binnen het primair onderwijs, op ‘creatief bewegend leren’. Samen ontdekken en leren we taal- en rekenbegrippen op een creatieve en dansante manier.

Emma Strikkers

Emma Strikkers Dansdocente

Ik vind het belangrijk dat naast heel veel plezier hebben in dans, er ook ruimte is om te groeien en te kunnen blijven leren. Met energieke lessen wil ik anderen net zo laten genieten van dans als dat ik zelf doe!

Jasmijn Grooten

Jasmijn Grooten Dansdocente

In mijn lessen vind ik een fijne werksfeer heel belangrijk. Er is genoeg ruimte voor gezelligheid en grapjes en ondertussen werken we keihard aan techniek en controle. Mijn doel is om elke keer weer een beetje beter te worden in dansen. Samen genieten van alles wat dans te bieden heeft? én elkaar!

Stel je vraag :)