fbpx

Open class

Een korte cursus van steeds 6 lessen. Tijdens deze lessenreeks wordt steeds een nieuwe dansstijl belicht. Een korte cursus dus. Het zijn stijlen die we nog niet als volledige les op het rooster hebben staan, maar die potentie hebben om daar wel te komen, afhankelijk van de vraag.

Bedoelt voor degene die nog twijfelen tussen alle stijlen die we aanbieden, of juist voor degene die zich niet vast wil zetten voor een heel of half jaar. Je kunt namelijk 6 lessen/1reeks aansluiten en daarna niet meer. Geen verdere verplichtingen.
Je kunt je per reeks/cursus inschrijven. Emma werkt aan de volgende stijlen met jullie. Afro, Urban, feminin/high heels  Daarna bekijken welke van de stijlen vast op het rooster kan komen.

CURSUS 1: AFRO Start 14 september

Afro is een energieke en krachtige dansstijl met moves en choreografieën op moderne swingende afrobeats. Een combinatie van jazz elementen met afrikaanse invloeden. Een heerlijke les om los te gaan! Drums en beats met Afrikaanse invloeden zullen in deze les niet ontbreken.

CURSUS 2: URBAN: Start 2 november

Onder URBAN kunnen we heel veel dansstijlen hangen. Dansstijlen van de straat. Van pop- and locking tot housedance tot street en breakdance.

De hiphopdansstijl kenmerkt zich door de coole bewegingen van het lichaam, het bouncen en de losse, haast nonchalante stijl van bewegen. Emma neemt je in 6 lessen mee in de mengelmoes die onder Urban valt. 

CURSUS 3: HIGH HEELS / FEMININE HIPHOP: Start 11 januari

Een heel dynamische dansstijl, waarin je wordt uitgedaagd om snel, krachtig én sierlijk te bewegen. Combinatie van Female hiphop, Jazz/Funk. In deze cursus draag je hakken (op hoogte die voor jou comfortabel voelt)

Stel je vraag :)