fbpx

Ouder-Peuter

DE cursus voor quality time met je kind! Het is zo mooi om samen met je kindje dans te mogen ervaren. Dans en bewegen op muziek is namelijk een natuurlijk gevolg, en dat laten vooral onze kindjes ons in deze lessen zien. Zij genieten van dans en jij bent als ouder daar zelf onderdeel van.
Voor (groot)ouder, tantes/ooms of oppas die samen met hun kindje (vanaf ong. 2 jaar) de verbinding aan willen gaan. Op een liefdevolle en respectvolle manier leert je dansdocent Sanne spelenderwijs de mooiste combinaties en oefeningen samen, om de creativiteit en muzikaliteit te prikkelen en te ontwikkelen. Geen ingewikkelde choreografieën, maar juist combinaties waarbij de verbinding centraal staat.
Dit alles in een veilige omgeving waarin je alleen met jouw kindje danst. Spelenderwijs ontwikkelen ze hun lichaamsbewustzijn en wordt de grove en fijne motoriek gestimuleerd.

 

We duiken per cursus in een thema en gaan met z’n allen de rijke fantasiewereld bezoeken van de peuters. De cursus is ook een fijn opstapje of bruggetje naar de beweegkriebels les, waarbij ze zonder ouders dansen.

 

Tip: Ook een goed idee om deze cursus cadeau te geven

 

DATA VOLGEN

 

 

 

 

Foto’s volgen

Cursus 1

Data volgen

Stel je vraag :)